Pulled pork foodtruck

Organiseer je binnenkort een feestje of evenement? En zou je graag pulled pork op jouw feest willen uitserveren? Geen probleem. Bij ons ben je op het juiste adres voor één of meerdere foodtrucks die pulled pork aanbieden.

Met onze foodtrucks rijden we heel de Benelux door en bereiden we onze pulled pork op locatie voor. Wij serveren verse broodjes en/of wraps met slow cooked Pulled pork. Kenmerken van ons pulled pork vlees zijn:

  • Langzaam gegaard
  • 100% varkensvlees
  • Heerlijk mals
  • Door de zachte garing kan het voorzichtig uit elkaar getrokken worden

Wij geloven dat Pulled pork niet zomaar wat vlees en een flinke dot saus is. Onze pulled pork bereiden we voor met een klassieke smakencombinatie en een zorgvuldige lange bereidingswijze. Onze Pulled pork marineren we eerst en hierna garen we het pulled pork 16 uur lang. Na afkoeling laat het vlees zich langzaam uit elkaar trekken en heeft het vlees iets weg van het bekende draadjesvlees. 

Pulled pork serveren vanuit een foodtruck

Met onze Airstream en schoolbus in combinatie met pulled pork zorgen we voor een Amerikaans thema op elk evenement. Onze Amerikaanse foodtrucks zijn de:

AirtreamBBQ foodtruck

SchoolbusBBQ foodtruck

Foodtruck huren

Zou jij graag pulled pork willen aanbieden op jouw feest met of zonder de foodtrucks? Wij zijn benieuwd naar wat voor feest jij in gedachte hebt en horen dan ook graag van je. Stuur ons een berichtje via de website of bel ons op via 0616519884.