Hapjes aan huis

Ben je op zoek naar hapjes aan huis, oftewel catering, voor een feestje aan huis? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij helpen je namelijk graag met onze jarenlange ervaring in catering en hapjes aan huis.

Met onze gezellige en goede bediening, verzorgen we jouw gasten graag een spectaculair feest. De hapjes kunnen uiteenlopen van één specifiek gerecht tot verschillende gerechten met drinken erbij.  

Wat is het voordeel van hapjes aan huis?

  • Om te beginnen hoef je zelf niet na te denken over ‘wat je allemaal nodig hebt voor een goede catering’. Nee, dit doen wij graag voor jou.
  • Je kunt zorgeloos genieten van verrukkelijke hapjes, terwijl jij aan het feesten bent.
  • Na je feest, heb je geen last van overgebleven afval of rompslomp. Dit ruimen wij voor jou op.

Hoe serveren wij hapjes aan huis?

Hapjes aan huis kunnen wij op verschillende manieren bij jou uitserveren. Om te beginnen kan onze bediening bestaan uit twee of meer personen. Net wat past bij jouw feestje aan huis. De hapjes kunnen we ook aan huis afleveren zonder bediening.

 

 

 

 

 

 

 

Verder is het mogelijk om de hapjes aan huis op locatie klaar te laten maken door ons. Dit kan zijn op een BBQ of in één of meerdere van onze foodtrucks.

 

 

 

 

 

 

 

Voor elk feest is het belangrijk om te eten of hapjes voor je gasten zo lekker mogelijk te maken. Wij willen dan ook graag in eerste instantie weten welke hapjes jij in gedachten hebt voor jouw feest. Heb je nog geen idee? Dan helpen wij je graag met onze ideeën over de beste hapjes aan huis op jouw feestje.

Hapjes aan huis

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden om hapjes aan huis te laten leveren? Stuur ons dan een berichtje over jouw plannen aan huis of bel ons op via 0616519884. Wij zijn benieuwd naar jouw plannen en willen graag jouw hapjes aan huis onvergetelijk lekker maken.