Foodtruck(s) met hamburgers

Wil je graag een foodtrucks met hamburgers op jouw feestpartij hebben staan? Met onze Amerikaanse foodtrucks en Amerikaanse hamburgers bieden wij een compleet Amerikaans pakket aan om ervoor te zorgen dat jouw gasten op het feest een unieke ervaring gaan krijgen omtrent foodtrucks en hamburgers.

Onze Amerikaanse hamburgers

Wij bieden echte Amerikaanse 100% Black Angus burgers aan die:

  • Ter plekke worden gebakken
  • Voor elk individu worden samengesteld
  • Uit klassieke ingrediënten bestaan
  • Bestaan uit verantwoord Black Angus vlees
  • Bestaan uit verse ingrediënten

Hamburgers

Onze hamburgers zijn zelf samengesteld in samenwerking met de keurslager Van Kraaij. Onze Black Angus burgers wegen van 120 gram tot 200 gram, bestaan uit 100% black angus en worden op locatie en op onze eigen bakplaat voor de eerste keer gebakken.

Wij geloven dat een hamburger niet zomaar bestaat uit een broodje, een flink stuk vlees, wat sla en een grote dot saus. Wij vinden dat hamburgers bestaan uit klassieke smaakcombinaties dat uniek bereid wordt. Dit maakt onze hamburgers de échte Amerikaanse hamburger.

Amerikaanse foodtrucks

Met onze Amerikaanse foodtrucks zorgen we, naast Amerikaanse hamburgers, voor Amerikaanse eyecatchers op verschillende soorten feesten en evenementen. Deze foodtrucks zijn de:

Vanuit onze foodtrucks bakken we de hamburgers voor het eerst op locatie zelf. Hierdoor is het vlees vers gebakken en kunnen de gasten extra genieten van onze Amerikaanse hamburger.

AirtreamBBQ foodtruck

SchoolbusBBQ foodtruck

Hamburgers met of zonder foodtruck huren?

Zou jij graag de hamburgers willen aanbieden op jouw feest of evenement met of zonder onze foodtruck(s)? Wij zijn benieuwd naar wat voor evenement jij graag wilt organiseren. Laat dit ons weten via de website of bel ons op via 0616519884. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om te kijken hoe we er samen een mooi feest van kunnen maken.