Foodtrucks in Nederland

Organiseer jij binnenkort een tuinfeest, bedrijfsfeest, bruiloft of een ander feest in Nederland? En ben je op zoek naar een leuke eyecatcher voor jouw feest? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Groot of klein feest: wij vinden elke locatie een leuke uitdaging om er een mooi feest van te maken. 

Met onze verschillende foodtrucks rijden wij al een aantal jaar heel Nederland door. Naast een leuke eyecatcher voor jouw feest of evenement, zorgen wij voor smaaksensaties met onze foodtrucks. Elk gerecht bereiden wij op locatie voor eerst zelf voor om ervoor te zorgen dat elk gerecht vers aangeboden wordt bij de gasten.

Maak kennis met onze foodtrucks in Nederland

Onze foodtrucks zijn de:


BBQ foodtruck


BBQ foodtruck


BBQ foodtruck

Gerechten bij onze foodtrucks

De gerechten, die je graag aan jouw gasten wilt serveren, mag je geheel zelf invullen. Onze specialiteit met de Airstream en de Amerikaanse schoolbus is de Amerikaanse 100% Black Angus burger. Deze hamburger bakken wij ter plekke op locatie en wordt voor elk individu samengesteld. De hamburgers bestaan uit klassieke ingrediënten en verantwoord Black Angus vlees dat wordt samengesteld in samenwerking met de keurslager Van Kraaij.

Real american burgers

Naast onze Amerikaanse hamburger hebben wij ervaring met veel andere soorten gerechten, zoals friet, potato wedges, wraps, kipspiesen, pulled pork en meer. Uiteraard is drinken geen probleem. We bieden graag een compleet pakket aan voor de gasten.

Catering huren

Foodtrucks huren

Ben jij verliefd geworden op één of meerdere van onze foodtrucks? Wij zijn benieuwd naar wat voor soort evenement je graag wilt organiseren in Nederland. Stuur ons een berichtje met info over het feest of evenement dat je graag wilt organiseren. Bellen kan natuurlijk ook via 0616519884. Wij denken graag met je mee.