Huur een foodtruck

Wil jij graag een foodtruck huren voor jouw evenement of feest dat je binnenkort wilt gaan organiseren? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende foodtrucks te huur.

Voor een kerstborrel, tuinfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest of een ander feest denken wij graag met je mee. Met onze verschillende foodtrucks rijden we heel de Benelux door om gasten verschillende soorten gerechten te verzorgen op unieke mobiele wijze. Ons eten bereiden we altijd in onze foodtrucks op locatie.

Onze specialiteit is de Amerikaanse 100% Black Angus burger. Ook met bijvoorbeeld friet, broodjes pulled pork, wraps, potato wedges en kipspiesen staan wij vaak op evenementen. Heb je graag een ander gerecht op jouw feest? Geen probleem. Wij denken graag met je mee.

Real american burgers

Onze te huren foodtrucks

Onze foodtrucks zijn de:


BBQ foodtruck


BBQ foodtruck


BBQ foodtruck

Niet alleen foodtrucks, maar ook catering op je feest?

Naast foodtrucks verzorgen wij ook de catering op evenementen. Ook kun je bij ons tenten en andere party benodigdheden inhuren. Van elke locatie maken wij graag een toplocatie met onze gezellige en goede bediening.

Catering huren

Foodtruck(s) huren

Ben je enthousiast over onze foodtruck(s) en zie je graag één of meerdere van onze foodtrucks op jouw evenement? Of zou je graag onze catering willen inhuren? Wij zijn benieuwd naar wat voor feest jij in gedachte hebt. Stuur ons vrijblijvend een berichtje of bel ons op via 0616519884.