Tuinfeest organiseren

Organiseer jij binnenkort een feest in je tuin? Zou je graag catering hiervoor willen inhuren? Zou je graag foodtruck(s) op jouw feestje willen hebben staan? Geen probleem. Wij hebben ervaring met catering en hebben verschillende foodtrucks te huur voor tuinfeestjes.

Of je nu een jubileumfeestje, verjaardagsfeestje, trouwfeest, buurtfeest of een zakelijke promotie wilt vieren: een feestje in je eigen tuin blijft persoonlijk, handig en gezellig. Een feestje van klein tot groot: wij denken graag met je mee met onze ervaring in catering en met onze verschillende foodtrucks.

Onze foodtrucks

Met onze foodtrucks rijden we heel de Benelux door. Onze specialiteit is de 100% Black Angus burger. Ook met friet, wraps, pulled pork, potato wedges, kipsiesen en andere soorten gerechten zijn we vaak aanwezig bij tuinfeestjes. Al onze gerechten bereiden we ter plekke in onze foodtrucks. Zo zorgen voor de smaaksensaties van vers bereid eten. Uiteraard is het ook mogelijk om door ons drinken te laten verzorgen.

Hamburgers

Onze foodtrucks zijn de:


BBQ foodtruck


BBQ foodtruck


BBQ foodtruck

Aan de slag met jouw eigen tuinfeest

Wil je graag je eigen tuinfeest onvergetelijk maken? We bedoelen zo’n feestje waarover iedereen na één jaar nog tegen elkaar zegt: ‘Wat was dat een leuk feest, zeg!’ We geven je hieronder alvast wat belangrijke tips weg.

  • Zitplaatsen kun je tegenwoordig makkelijk opvrolijken met kussentjes en dekentjes. Denk aan die bekende zitplaatsen die gemaakt worden van pallets. Makkelijk, origineel en goedkoop.
  • Vergeet de sfeervolle verlichting niet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slinger lampjes aan een boom of kaarsjes op tafel. Oja, kaarsene n lantaarns zijn ook een goed idee.
  • Lang leven Spotify. Wil je goede muziek, maar geen extra geld uitgeven aan een DJ? Zoek dan gewoon een leuke Spotify lijst uit en sluit deze aan op je box.
  • Zorg voor een sterk en uniek thema. Denk bijvoorbeeld aan een Amerikaans of Italiaans thema, waarbij je zorgt dat heel de decoratie hier bij past.
  • Maak de rollende keuken of bar passend bij je thema en zorg ervoor dat het eten lekker is. Dit is makkelijk en origineel, aangezien de volledige keuken gewoon bij je op bezoek komt en verder niet voor extra afval of ‘geregel’ zorgt. En wie wil er nu niet een tuinfeest met heerlijk eten en dit eten op een creatieve wijze serveren?
  • Met catering kun je je gasten nog extra opvrolijken, doordat ze niet zelf eten hoeven te halen, maar het eten en drinken bediend wordt.

Zou je graag catering voor je tuinfeest willen inhuren?

Naast het serveren van eten en drinken vanuit een foodtruck, hebben wij veel ervaring met catering op tuinfeestjes. Met onze gezellige en goede bediening zorgen we er graag voor dat alle gasten op jouw tuinfeest goed bediend worden en de hele avond voorzien worden van lekker eten en drinken.

 

 

 

 

 

Foodtruck(s) en/of catering huren voor jouw tuinfeest

Ben jij enthousiast over onze foodtruck(s)? Zou je graag onze catering willen inhuren voor jouw tuinfeest? Dan zijn wij vooral benieuwd naar jouw plannen omtrent jouw tuinfeest. Laat dit ons weten via een berichtje of bel ons op via 0616519884.