Foodtruck huren voor een bedrijfsfeest

Organiseer je binnenkort een bedrijfsfeest en ben je op zoek naar een leuke eyecatcher voor jouw feest? Wij weten wel wat, namelijk onze foodtrucks. Met onze foodtrucks rijden wij heel de Benelux door en bereiden wij al onze gerechten op bedrijfsfeesten in onze foodtruck.

Naast een leuke eyecatcher, zorgen onze foodtrucks voor een smaaksensatie op bedrijfsfeesten. Wij bereiden de gerechten altijd op de locatie zelf. Onze specialiteit is onze Amerikaanse 100% Black Angus hamburgers. Heb jij andere ideeën of wensen met eten? Dan denken wij graag met je mee. Wij hebben namelijk ook ervaring met andere soorten gerechten als friet, potato wedges, wraps, saladeschotels, kipspiesen en nog veel meer. Uiteraard is drinken ook geen probleem.

Foodtruck

Waarom een foodtruck op jouw bedrijfsfeest?

  • Je kan veel geld besparen door een feest op eigen terrein te organiseren.
  • Na het feest, heb je geen rompslomp en afval
  • Je feest is origineel
  • Je hebt een ruime keuze uit foodtrucks en gerechten

Onze foodtrucks

Onze foodtrucks zijn de:

Met de Airstream en de Amerikaanse schoolbus serveren wij vaak de echte Amerikaanse hamburgers. Met onze Piaggio serveren wij vaak Italiaans ijs van de bekende Italiaanse ijsboer Venezia.

Heb jij andere ideeën voor jouw bedrijfsfeest? Wij zijn benieuwd en denken graag me je mee!


BBQ foodtruck


BBQ foodtruck


BBQ foodtruck

Hoe werkt het?

Wij komen met onze foodtrucks graag naar jouw bedrijfsfeest toe. De groep kan uiteenlopen van 10 bezoekers tot duizenden bezoekers. Wij kunnen hiervoor een intieme opzet maken met één van onze foodtrucks of een grootse setting opzetten met al onze foodtrucks op het gebied van eten en drinken. Naast het verzorgen van eten en drinken met een bijzondere presentatie, kunnen wij ook wat betekenen in de aankleding van het gehele evenement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tenten, mobiele barren, et cetera.

Hoe huur je een foodtruck bij ons?

  1. Maak een keuze uit welke foodtruck of foodtrucks je graag bij je bedrijfsfeest hebt staan.
  2. Stuur ons een berichtje en vertel ons over jouw evenement.
  3. Wij nemen contact met je op.
  4. We gaan samen kijken naar de juiste benodigdheden om van jouw bedrijfsfeest een super feest van te maken.

Huur onze foodtruck(s) voor jouw bedrijfsfeest

Wil je graag één of meerdere van onze foodtrucks huren voor jou bedrijfsfeest? Dan horen wij graag van je. Je kunt een berichtje sturen via de website of ons bellen op 0616519884 voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn benieuwd naar wat voor bedrijfsfeest je graag wilt organiseren en denken graag met je mee.