BBQ Foodtruck

Ben je op zoek naar een foodtruck en een BBQ? Wij staan regelmatig met onze foodtrucks op verschillende soorten evenementen en verhuren losse BBQ’s samen met onze bediening. Wat jij voor jouw feest wilt, daar zorgen wij graag voor.

BBQ op jouw feest

Een BBQ catering maakt jouw feestpartij net even iets specialer dan andere feesten die je gezien hebt. Op een heerlijke zomerdag hoort tenslotte een biertje, wijntje, het zonnetje op je bol en een goed stuk vlees op de BBQ. Wanneer de zon schijnt, is niets zo lekker als weten dat thuis de BBQ aangaat en dat buiten tot laat gegeten gaat worden met vrienden en familie.

Wij verhuren losse BBQ’s samen met onze gezellige en goede bediening. Feestjes van groot tot klein: wij denken graag met je mee.

BBQ aan huis

Wil je ook een opvallende foodtruck?

Wil je naast een BBQ ook een opvallende eyecatcher dat jouw feest nog net even dat extra beetje geeft? Dan raden wij onze foodtrucks aan.

Met onze foodtrucks rijden wij heel de Benelux door en bereiden wij verschillende soorten gerechten voor vanuit de foodtruck op locatie. Onze foodtrucks staan op allerlei verschillende soorten evenementen: van bedrijfsfeesten, festivals, bruiloften tot tuinfeestjes. Op elk soort feest komen wij graag langs met één of meerdere van onze eyecatchers.

Onze foodtrucks zijn:

 


BBQ foodtruck


BBQ foodtruck


BBQ foodtruck

BBQ huren

Onze BBQ’s zijn samen met ons personeel te verhuren voor op locatie. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden met onze BBQ’s? Neem contact met ons op of bel naar 0616519884 en laten we eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Foodtruck(s) huren

Wil jij onze foodtrucks en/of BBQ’s huren? Heb jij zelf leuke ideeën met foodtrucks en BBQ’s? Neem dan contact met ons op of bel ons 0616519884 voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën.

Catering huren

Wij verhuren niet alleen BBQ’s, maar hebben ook ervaring in het verzorgen van de volledige catering op evenementen. Van salades maken tot vlees uitserveren. Wij maken graag met onze ervaring van jouw feest een topfeest Nieuwsgierig naar onze cateringmogelijkheden? Neem contact met ons op via de website of via 0616519884 voor een vrijblijvend gesprek.