Amerikaanse catering

Ben jij een Amerikaanse liefhebber? Wil je graag een evenement organiseren met een Amerikaans tintje, maar weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? Wij weten hier, als Amerikaanse liefhebber, wel raad mee!

Wat vooral belangrijk is voor een goed feest, is:

  • Heerlijk eten
  • Je gasten verassen met originaliteit
  • Gezellige en goede catering

Oja, en houd natuurlijk vooral ook je Amerikaanse thema aan. Hierdoor ervaren je gasten zeker te weten een uniek en creatief feest dat ze niet snel meer zullen vergeten. Waar te beginnen? Wij helpen je graag met onze foodtrucks en catering ervaring en horen dan ook graag van je.

Liefde voor Amerikaanse gerechten

Met onze liefde voor Amerika en Amerikaanse gerechten, bieden wij Amerikaanse catering aan voor elk evenement of feest. Ken jij de échte Amerikaanse hamburger? Of ben je meer fan van Amerikaanse spareribs, Amerikaanse brownies, Amerikaanse cheese cakes of van Amerikaanse milkshakes? Wij denken graag met je mee om samen een passende Amerikaanse catering te creëren voor jouw gasten.

Real american burgers

Foodtruck met echte Amerikaans gerechten

Naast onze kennis van échte Amerikaanse gerechten, hebben wij zelf twee Amerikaanse foodtrucks waarmee wij op locatie tijdens evenementen Amerikaans eten bereiden voor de gasten.

Onze Amerikaanse foodtrucks met echte Amerikaanse gerechten: daar rijden wij heel de Benelux het liefst mee door. Nieuwsgierig? Dit zijn onze Amerikaanse foodtrucks:

AirstreamBBQ foodtruck

SchoolbusBBQ foodtruck

Amerikaanse catering huren

Organiseer jij binnenkort een tuinfeest, bedrijfsfeest, bruiloft of een totaal ander soort evenement? We helpen je altijd graag om jouw Amerikaans feest of evenement onvergetelijk te maken. Neem contact met ons op via de website of bel naar 0616519884.