Vierdaagse Zomerfeesten

15 juni t/m 21 juli staan we met de Airstream bij de Nijmeegse Vierdaagse Zomerfeesten. Je kunt ons vinden op de Ramblas. Dit is op de Van Schaeck Mathonsingel (Centraal Station > Keizer Karelplein). Natuurlijk staan wij hier met onze 100% black angus hamburgers, deze keer zelfs ook in XXL. Deze hamburger is geen 120 gram, maar 200 gram! OLA ijsjes hebben we voor de afkoeling. Bar American wenst alle lopers veel succes en kom eventjes langs voor onze hamburgers en ijsjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s